Autoverhuur Wemmenhove 

Wat leuk, je hebt een auto gehuurd! Heb je dit nog niet heel vaak eerder gedaan, dan kan je nog wel eens voor verrassingen komen te staan. Betalen voor de kilometers die je hebt gereden, een auto die toch niet goed genoeg verzekerd blijkt te zijn of hulp bij pech waar je een dikke rekening voor krijgt. Autohopper hecht veel waarde aan betrouwbaarheid. Daarom laten we zo duidelijk mogelijk aan jou zien waar je aan toe bent als je een auto bij ons huurt. 

De belangrijkste huurvoorwaarden op een rijtje:

  • De prijzen op onze website zijn inclusief btw
  • Al onze huurauto’s zijn all-risk verzekerd met een Eigen Risico dat verschilt per huurauto. Dit kan je tegen betaling per dag verlagen. 
  • Op bovenhoofdse schade is het Eigen Risico € 1.500,-. Dit bedrag is niet te verlagen. 
  • Je mag gedurende de hele huurperiode gebruik maken van onze pechhulp
  • Per dag mag je 100 kilometer rijden met je huurauto. Hierna betaal je voor iedere extra gereden kilometer.
  • De prijzen op onze website zijn exclusief brandstof.
  • De borg kan je alleen met pinpas voldoen en betaal je bij het ophalen van de auto
  • Bij het ophalen van de auto of bus betaal je de huurkosten en de borg. Eventuele extra’s, zoals extra kilometers en schade, worden achteraf verrekend met de borg. 
  • De standaard huurtijden zijn van 8.00 tot 8.00 uur. 

Je kan natuurlijk ook altijd even kijken in de Algemene Voorwaarden van Autohopper, daar staan ze allemaal wat uitgebreider beschreven.

98% beveelt ons aan

Wij vinden zelf natuurlijk dat wij de allerbeste partij zijn die je op weg helpt met een huurauto of -busje. Maar ook onze klanten zijn tevreden over hun ervaring bij Autohopper. We zijn dan ook erg trots op wat zij over ons zeggen op Klantenvertellen.

Je reservering is altijd 100% vrijblijvend

Het reserveren van een auto is heel erg makkelijk en kan op meerdere manieren. De makkelijkste manier is om vrijblijvend een reservering via onze website te maken. Ook kan je even met onze vestiging bellen om te reserveren, maar je mag natuurlijk ook naar de shop komen om daar te reserveren. Het is maar net wat jij fijn vindt. Als je reservering is bevestigd door de verhuurvestiging, kan je deze tot 24 uur van tevoren gratis annuleren (tenzij anders overeengekomen, maar dan weet je dat zelf natuurlijk ook). 

We gaan veilig om met je persoonsgegevens

Bij het ophalen van de auto dien je zowel je rijbewijs als een paspoort/ID-kaart mee te nemen. Dit is een extra check voor ons: we willen graag de meest betrouwbare autoverhuurder zijn. Dat begint bij het goed screenen van onze klanten. Voor de verzekering van onze auto’s zijn wij verder verplicht deze documenten te kopiëren. Dit doen we met een ID mal. De ID mal zorgt er voor dat alle gegevens die wij niet nodig hebben worden afgeschermd. Ook zijn we samen met de Rabobank bezig met het ontwikkelen van een app om je legitimatiebewijzen vooraf al te verifiëren, zodat je deze niet meer hoeft te tonen bij het maken van een reservering. 

Betaal pas als je de auto of bus komt ophalen

Betalen doe je bij ons altijd pas op het moment dat je de auto of bus komt ophalen. Je betaalt het gehele bedrag plus de borg. Lever je de auto zonder schade weer in, dan krijg je de borg uiterlijk de volgende werkdag weer terug op je rekening gestort. Steeds meer van onze verhuurvestigingen werken ook met retourpinnen, dan heb je het vaak dezelfde dag nog binnen. 

Schade

Je hoort vaak veel horrorverhalen over schades bij autoverhuurbedrijven. Om die reden lopen wij altijd gezamenlijk om het voertuig heen om te eventuele schades te controleren. Mocht er al schade zijn aan het voertuig bij het ophalen, dan noteren we dit voor jou. Zo voorkomen we een hoop gedoe! Ook bij het inleveren van het voertuig noteren we eventuele schades en bespreken we samen de verdere procedure. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Neem contact met ons op

info@wemmenhoveautoverhuur.nl

0528-371227

Meppelerweg 3 7921 VM Zuidwolde