Wemmenhove Autoverhuur

Auto huren in Zuidwolde

Wil je een auto huren in Zuidwolde? Dan ben je bij Wemmenhove autoverhuur aan het juiste adres! Al onze huurauto’s zijn nieuw en luxe uitgerust, waardoor je veilig en comfortabel de weg op kunt. De beschikbare huurauto’s zijn meestal niet ouder dan één jaar. Wemmenhove Autoverhuur bestaat al meer dan 75 jaar en hierdoor zijn we vaak de voordeligste keuze. Alle verplichte kosten zijn inbegrepen in de prijs en je krijgt de eerste 100 kilometer per dag van ons cadeau. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Onze huurauto’s zijn uiteraard goed verzekerd en mocht er onverhoopt toch wat gebeuren onderweg, dan kun je altijd bellen met onze pechservice. Dus, wil je een auto huren in Zuidwolde (Drenthe)? Hop dan snel naar Wemmenhove Autoverhuur! Ook als je in de buurt bent van andere plaatsen zoals Dedemsvaart, Coevorden, Balkbrug of Meppel.

Auto huren binnen 5 minuten

Boek Online, per telefoon of bij ons.

Ophalen of breng service binnen 15 km en tegen betaling

Early pick-up

Verzekering

Zijn de huurauto’s goed verzekerd?
Jazeker, alle auto’s zijn All-Risk verzekerd. Wel moet je een Eigen Risico betalen als je schade rijdt. Deze kan je tegen betaling deels verlagen.

Verlagen van eigen risico €15,- per dag (verplicht)

Makkelijk Online reserveren

U kunt bij Autoverhuur Wemmenhove met 1 kik een auto, verhuisbus, Personen bus huren.

Klik hier voor ons aanbod

 

Huren zonder Creditcard

Kan ik ook een auto huren zonder creditcard?
Ja, bij ons betaal je de huur en de borg gewoon met je pinpas. Wel moet de pinpas op je eigen naam staan! Met een geleende creditcard of pinpas kan je bij ons geen auto huren.

Gegaranderende tevredenheid

Neem contact op

info@wemmenhoveautoverhuur.nl

0528-371227

Meppelerweg 3 7921 VM Zuidwolde