Pechhulp Europa

Wemmenhove Autoverhuur in Zuidwolde is aangesloten bij PCA Dealervereniging en maakt gebruik van de PCA Mobiliteitspas, een zeer uitgebreide pechhulp voor binnen en buitenland, met vervangend vervoer en eventuele hotel overnachting.
In geval van pech biedt deze mobiliteitsverzekering vervoer van uw auto naar een bij de BOVAG aangesloten garagebedrijf (in NL naar de PCA dealer ingeval van dichtbij of  grote schade)  en, indien noodzakelijk, vervangend vervoer voor u. Als u moet wachten op reparatie worden zelfs de kosten van een hotelovernachting vergoed.

Mits de oorzaak van de stilstand de auto is, wordt ook het transport van een eventuele caravan of aanhangwagen verzorgd!  Da’s toch mooi!

In het buitenland zijn nog ruimere voorwaarden van kracht dan in Nederland!
Op vakantie wil je immers je zaakjes goed geregeld hebben!

  • Een centraal hulpnummer bij autopech of aanrijding ( ook via de gele praatpalen)
  • Snelle, passende hulp tegen de beste kwaliteit
  • 24 uur en 7 dagen per week een hulpdienst in binnenland en buitenland
  • natuurlijk binnen én buiten de bebouwde kom.
  • Dekking voor alle landen welke op de groene kaart genoemd zijn!
  • Bij de start dient de auto jonger te zijn dan 10 jaar en minder te hebben gereden dan 200.000 km

Met het op de mobiliteitspas aangegeven alarmnummer, kunt u 24 uur per dag, in binnen en buitenland onze alarmcentrale bereiken!   U staat er nooit meer alleen voor!

Deze pechhulp wordt geboden door heel Europa.

Mocht u stil komen te staan, dan is men snel ter plaatse en wordt er gezorgd voor vervangend vervoer als de reparatie niet snel kan plaatsvinden of verhelpen het probleem direct.  
24 uur per dag 7 dagen per week.